Adviesraden

Over de adviesraden

Interclean Amsterdam wordt gerund door de industrie, voor de industrie. De tentoonstellingscommissie is onze adviesraad die zowel exposanten als bezoekers vertegenwoordigt. De raad adviseert over strategische vraagstukken die relevant, veelomvattend en in het belang van de sector zijn. Met hun steun blijft Interclean het toonaangevende internationale platform voor iedereen die betrokken is bij de schoonmaak- en hygiëne-industrie. De commissie bestaat uit een geselecteerd aantal leiders en vertegenwoordigers met uitgebreide ervaring in de schoonmaak- en hygiëne-industrie.

Tentoonstellingscomité

Het Interclean Amsterdam Tentoonstellingscomité is onze adviesraad en bestaat uit leidinggevenden van (exposerende en bezoekende) bedrijven en fungeert daarmee als de stem en trendwatchers van de wereldwijde schoonmaakbranche.


De Internationale Jury van de Amsterdam Innovatie Award

Sinds 1996 werkt de internationale jury van de Amsterdam Innovatie Award aan het selecteren en het belonen van de beste innovaties in de schoonmaakbranche. De prijzen worden toegekend aan de nieuwste en meest indrukwekkende producten en systemen, ontworpen om het dagelijkse leven van klanten makkelijker te maken.


Het comité van het Healthcare Cleaning Forum

Het HCF is een platform voor gezondheidsdeskundigen, schoonmaakdeskundigen, ziekenhuismanagers en de industrie om elkaar te ontmoeten. De HCF conferentie is bedoeld om de kennis in het veld samen te vatten, bewustwording en dialoog te creëren en een onderzoeksagenda te ontwikkelen voor de ontwikkeling van ziekenhuishygiëne en milieu beheersing.

Het HCF-uitvoerend comité heeft de leiding over het Healthcare Cleaning Forum programma, de content en de workshops.

Adviesraden