De Amsterdam Innovation Award

Al vele jaren wordt de Amsterdam Innovation Award uitgereikt aan het meest innovatieve product, dienst of oplossing in de schoonmaak- en hygiënebranche. Alle exposanten van Interclean Amsterdam kunnen meedoen voor de winst van deze prestigieuze prijs. Een internationale vakjury selecteert twaalf genomineerden. Tijdens Interclean Amsterdam worden de categoriewinnaars en overall winnaar bekend gemaakt. Eén inzending ontvangt de prijs 'Bezoekerskeuze'.

Categorieën

Interclean Amsterdam introduceert een nieuwe reeks categorieën voor de Amsterdam Innovation Award, ter vervanging van de bestaande 4 productgerichte categorieën. De nieuwe categorieën richten zich op de impact op de industrie die de innovatieve producten en oplossingen hebben.

De Internationale Jury van de Amsterdam Innovatie Award

Sinds 1996 werkt de internationale jury van de Amsterdam Innovatie Award aan het selecteren en het belonen van de beste innovaties in de schoonmaakbranche. De prijzen worden toegekend aan de nieuwste en meest indrukwekkende producten en systemen, ontworpen om het dagelijkse leven van klanten makkelijker te maken.

Selectiecriteria

De inzendingen worden beoordeeld op vier criteria:

Alle Amsterdam Innovation Award winnaars

De Amsterdam Innovation Award