Waar & wanneer

Interclean Amsterdam

Interclean Amsterdam is de grootste professionele community in de wereld en ongeëvenaard in zijn rol als internationaal platform voor de schoonmaak en hygiëne industrie. De meest toonaangevende fabrikanten van over de hele wereld nemen deel. Interclean biedt bedrijven een scala aan mogelijkheden aan om hun wereldwijde aanwezigheid te verbeteren, zaken relaties te versterken en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Een makkelijke en gestroomlijnde reis

We hebben het plannen van uw Interclean Amsterdam reis snel en probleemloos gemaakt. Krijg een overzicht van alles wat je voorafgaand aan de show moet weten om je reis naar Amsterdam te plannen, inclusief advies over visa, vluchten en routebeschrijving naar de locatie.

Beurs segmenten

Een stukje geschiedenis

Het verhaal van Interclean begint in het beroemde Café Hoppe in Amsterdam. Onder het genot van een jonge jenever besloten twee glazenwassers dat er ook voor de schoonmaaksector een beurs moest komen. Sinds de allereerste Interclean in 1967, heeft het evenement zich ontwikkeld tot de meest complete vakbeurs voor schoonmaak en hygiëne wereldwijd en vindt nog steeds plaats in RAI Amsterdam.